PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

02 Μαΐου, 2018

Δεν μας έφτανε ο ένας ιδιοκτήτης του εργατικού και λαϊκού κινήματος, μας βγήκε και άλλος… συνιδιοκτήτης!

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Δεν μας έφτανε ο ένας ιδιοκτήτης του εργατικού και λαϊκού κινήματος, μας βγήκε και άλλος… συνιδιοκτήτης!
Στην εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Εργατικό Κέντρο της Χαλκίδας, παρευρέθησαν μέλη της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Βουλευτή Εύβοιας σ. Γιώργο Ακριώτη και μέλη του κόμματος για να τιμήσουν την εκδήλωση μνήμης των αγωνιστών εργατών που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται διαχρονικά για ειρήνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη, δικαιώματα.
Ο σ. βουλευτής δέχτηκε απρόκλητα φραστική επίθεση από μια ορδή αλαλαζόντων «όψιμων επαναστατών» που απαιτούσαν την αποχώρησή του, θεωρώντας ότι ο χώρος του εργατικού κινήματος είναι ιδιοκτησία τους και οφείλει όποιος παρευρίσκεται να έχει την άδεια τους. Είναι γνωστό το ήθος και η αγωνιστικότητα του σ. βουλευτή και η ιστορική πορεία του μέσα στο εκπαιδευτικό κίνημα.
Από την άλλη η φασιστικού τύπου επιθέσεις των «ανυπόμονων μικροαστών» που συμμετείχαν σ’ αυτές, έχει την υπογραφή αυτών, που όλα τα προηγούμενα χρόνια και όχι μόνο των μνημονιακών, των στυλοβατών και υποστηρικτών, του σάπιου διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος, που χάνουν την πρόσβαση στα προνόμιά τους.
Να είναι σίγουροι ότι δεν φοβόμαστε… θα είμαστε εκεί όπου κρίνουμε ότι πρέπει. Δεν θα ζητάμε και δεν θα παίρνουμε διαπιστευτήρια από κανένα… πολύ δε μάλλον απ’ αυτούς που ανακάλυψαν, στα ώριμα χρόνια τους, τον αγώνα της διεκδίκησης των εργατικών δικαιωμάτων. Θα είμαστε εκεί όπου ο Λαός και η Πατρίδα μας, μας χρειάζονται.
Θα κάνουμε ότι χρειαστεί, ώστε τον Αύγουστο του ’18 να τελειώσει ο εφιάλτης των μνημονίων. Να ξανακτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα σ’ ένα καλλίτερο κόσμο, με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη, δίκαιη ανάπτυξη για τους πολλούς, επαναφορά των εργατικών δικαιωμάτων.
Χαλκίδα 1 Μαΐου 2018
Από το Γραφείο Τύπου