PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

31 Μαΐου, 2018

Ο Βουλευτής Εύβοιας, Γ. Ακριώτης στην εκδήλωση της Γεωργιανής Πρεσβείας για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Γεωργίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
Αθήνα, 31 Μαΐου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Ο Βουλευτής Εύβοιας, Γ. Ακριώτης στην εκδήλωση της Γεωργιανής Πρεσβείας για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Γεωργίας».
Ο Βουλευτής Εύβοιας και Πρόεδρος της ΚΟΦ Ελλάδας - Γεωργίας, Γ. Ακριώτης, παρευρέθηκε χθες, Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πρεσβεία της Γεωργίας επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της Πρώτης Δημοκρατίας της Γεωργίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου της Αθήνας.
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε εξέφρασε τις θερμές ευχές του προς το λαό της Γεωργίας, τονίζοντας τους ισχυρούς ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες. Παράλληλα υπογράμμισε τη σταθερή επιδίωξη της Ελλάδας και της Γεωργίας για την ανάπτυξη και προώθηση των διμερών τους σχέσεων, καθώς και για την ενίσχυση της συνεργασίας τους.