PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

01 Μαΐου, 2018

ΣΥΡΙΖΑ - Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας Τμήμα Εργατικής Πολιτικής Εργαζόμενοι και εργαζόμενες, Νέοι και νέες.........

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας

Τμήμα Εργατικής Πολιτικής
Εργαζόμενοι και εργαζόμενες, Νέοι και νέες
Την Τρίτη 1η Μάη τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο για να τους κρατήσουμε ζωντανούς στο μυαλό και την καρδιά μας.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά, θυμόμαστε και τιμάμε τους πανανθρώπινους αγώνες των εργαζομένων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία και δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας για τη συνέχιση των αγώνων του κόσμου της εργασίας.
Η νομοθέτηση της ουσιαστικής επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων από τον Αύγουστο του 2018 αποτελεί μια πολύ μεγάλη νίκη για τον κόσμο της εργασίας, ανάμεσα σε άλλες μικρές και μεγάλες κατακτήσεις, που ανατρέπουν σταθερά το μνημονιακό πλαίσιο, που μας έχει επιβληθεί.
Όμως για να υπάρξουν κι άλλες νίκες και οι νίκες αυτές να έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητα των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας, πρέπει όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, να συνεχίσουμε τον αγώνα με το εργατικό κίνημα και μέσα στα σωματεία.
Καλούμε όλες και όλους, να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων και των Εργατικών Κέντρων την Tρίτη 1η Μάη για να διατρανώσουμε την θέλησή μας για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Στην Χαλκίδα, να είμαστε όλοι εκεί, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στις 10:00πμ.
Χαλκίδα 30 Απριλίου 2018
Από το Γραφείο Τύπου
------------------------------------------------------

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Ο.Μ. Κύμης Αλιβερίου

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ οργάνωσαν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου, με κύριο ομιλητή τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υγείας σ. Σταμάτη Βαρδαρό.
Συζητήθηκε ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πανελλαδικά, έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους και από πλευράς του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα έγινε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και ανακοινώθηκε :
* Η προκήρυξη τουλάχιστον 2 θέσεων ιατρικού προσωπικού για την ενίσχυση του Κ Υ Αλιβερίου.
* Η κτιριακή ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου για λόγους ενίσχυσης του σκελετού του κτιρίου και αντικατάστασης φθαρμένων υλικών.
* Η ψηφιοποίηση του ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.
* Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας σε βοηθητικό προσωπικό μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας και των μετατάξεων
Οι πιστώσεις θα αντληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2018 και η εκτέλεση και επίβλεψη των διαδικασιών θα γίνει από την 5η ΥΠΕ στην οποία και ανήκει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Οι εξαγγελίες αυτές ικανοποιούν πάγια αιτήματα των εργαζομένων και της Διοίκησης του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και βοηθούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους κατοίκους της πόλης μας και των επισκεπτών της, καθώς είναι ο κύριος φορέας παροχής πρωτοβάθμιας Υγείας στην περιοχή μας.
Αλιβέρι ,26/4/2018

Από το Γραφείο Τύπου