PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

01 Μαΐου, 2018

Έχοντας καταθέσει υποψηφιότητα για την επανεκλογή μου στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ενυπόγραφη στήριξη της υποψηφιότητάς μου. --- Πέτρος Δ. Ποδάρας

Χαλκίδα, 30/04/2018

Με την επίσημη πλέον ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, εκφράζω την ικανοποίησή μου για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής σε όλα τα όργανα και αξιώματα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ευβοίας (ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΕ και Σύνεδροι) και εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία.
Έχοντας καταθέσει υποψηφιότητα για την επανεκλογή μου στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ενυπόγραφη στήριξη της υποψηφιότητάς μου:
Τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας κ. Γρηγόρη Τσίμπο, καθώς και το σύνολο των σημερινών προέδρων των ΔΗΜΤΟ που είναι και πάλι υποψήφιοι σε όργανα του κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Αναστασία Σίδερη, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Άννας κ. Βασίλη Στάμου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Αλέξανδρο Θεοδοσίου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ερετρίας κ. Πέτρο Σμιλάκο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καρύστου κ. Νίκο Παντελή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σκύρου κ. Κώστα Δαφνούλη.
Επίσης, τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και τομεαρχών της ΝΟΔΕ και συγκεκριμένα την κα Σοφία Κουδούνη, τομεάρχη Υποδομών, τον κ. Γιώργο Αλάμπεη, Τομεάρχη Δικαιοσύνης, τον κ. Γεώργιο Μήλιο, Τομεάρχη Αργοτικού, τον κ. Γιάννη Κοτρογιάννη, τομεάρχη Οικονομίας, τον κ. Βαγγέλη Γεωργόπουλο, τομεάρχη Παιδείας, τον κ. Φίλιππο Μακρή, τομεάρχη Πολιτισμού, τον κ. Δημήτρη Αναγνώστου, τομεάρχη Υγείας, την κα Βάσω Ευαγγελοκώστα, τομεάρχη Μισθωτών, τον κ. Αθανάσιο Ψαρράκη, υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας και τον κ. Χαράλαμπο Κώσταρο, Αιρετό μέλος Α’ Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, ευχαριστώ τα μέλη των Συμβουλίων των Τοπικών Επιτροπών όλων των ΔΗΜΤΟ της Οργάνωσης που συμπλήρωσαν τον αριθμό των απαιτούμενων υπογραφών για την κατάθεση της υποψηφιότητάς μου.
Η ενθουσιώδης υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου από τα στελέχη των οργανώσεων με τα οποία συνεργάστηκα, και μάλιστα από ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικές επιλογές και αναφορές, αποτελεί για εμένα τιμή και αναγνώριση μιας μεγάλης προσπάθειας που έγινε τα τελευταία 2 χρόνια, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, για την εμπέδωση της ενότητας και της σύμπνοιας.
Κυρίως όμως, στο διάστημα αυτό η οργάνωση απετέλεσε κύτταρο παραγωγής και διάχυσης πολιτικού λόγου, με τα δελτία τύπου, τις παρεμβάσεις, το διάλογο, τις εκδηλώσεις, τις ρηξικέλευθες προτάσεις, όπως ακριβώς οραματίζεται την οργάνωση του κόμματος ο αρχηγός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Είναι γνωστό ότι η Οργάνωσή μας τα δύο αυτά χρόνια λειτούργησε με αποτελεσματικότητα και επέδειξε συγκεκριμένο έργο, για το οποίο αξιολογήθηκε και επιδοκιμάστηκε τόσο από τη βάση όσο και από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος. Υπενθυμίζω τη δημόσια δήλωση του Αντιπρόεδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη (Οκτ 2017) «κ. πρόεδρε έχω επισκεφτεί όλη την Ελλάδα, αλλά αυτά που είδα και άκουσα εδώ, δεν τα έχω δει πουθενά. Μπράβο! Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που θέλουμε, αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε», όσο και τη δήλωση του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη (Ιαν 2018) «H ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας είναι μέσα στις 10 καλύτερες ΝΟ.Δ.Ε. της Ελλάδας».
Φίλες και φίλοι, στα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όλοι μαζί, παραμένοντας μια ανοικτή στη κοινωνία οργάνωση, με έμφαση στην καινοτομία και τον διάλογο, προσηλωμένοι στο διττό στρατηγικό μας στόχο, όπως τον έθεσα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε.: Τη συνεχή βελτίωση της οργανωτικής μας θωράκισης & ετοιμότητας και την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Έχουν ήδη γίνει πολλά στην κατεύθυνση αυτή τα τελευταία δύο χρόνια. Μαζί θα πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου μας, τα επόμενα δύο.
Καλώ τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις περιοχές του νομού να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, για να δώσουμε όλοι μαζί μήνυμα ενότητας, ενθουσιασμού και ετοιμότητας, στην τελική ευθεία για τη μάχη επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές. Για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδας των προσδοκιών μας!

Με τιμή,

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής
Υποψ. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας