PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

03 Ιουνίου, 2018

Hotel Viana - ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ - Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ








Διαμονή

     
Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης του Ξενοδοχείου VIANA, ομογενείς από τον Καναδά, σας εγγυώνται ότι θα έχετε μια άνετη διαμονή, αφού θα έχετε στην διάθεσή σας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εκλεκτά φαγητά και απόλυτη ησυχία.
Αν πάτε για Λουτρά, ή Διακοπές στην Αιδηψό, αν θέλετε να επισκεφτείτε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, ή του Αγίου Γεωργίου, ή του Οσίου Δαβίδ, στο κέντρο της Αιδηψού, σας περιμένει το Hotel VIANA.
Κτισμένο το 2009, με όλες τις προδιαγραφές και τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, το πανέμορφο περιβάλλον, το φιλόξενο προσωπικό του Ξενοδοχείου μας, και οι τελειότερες και σύγχρονες ανέσεις, θα σας χαρίσουν ηρεμία και θα κάνουν την παραμονή σας αξέχαστη.
Η Αιδηψός με τις ιαματικές πηγές και το θειούχο νερό, όπου η θερμοκρασία του κυμαίνεται από 32 C, έως 86 C., συντελούν στην ίαση των παθήσεων των αρθρώσεων όπως: παραμορφωτικές αρθρίτιδες, σπονδυλοαρθρίτιδες, φλεγμονές.
Με την λουτροθεραπεία αντιμετωπίζονται θεραπευτικά και αρκετές γυναικολογικές παθήσεις (σαλπιγγίτιδα, ενδομητρίτιδα κ.α.) καθώς και η ανδρική ανικανότητα.
Στην φημισμένη για το υδροθεραπευτήριο της Ε.Τ.Α. Αιδηψό η λουτροθεραπεία γίνεται με όλες τις σύγχρονες τεχνικές. Στην διάθεσή σας βρίσκονται 84 ατομικοί λουτήρες με σύστημα υδρομασάζ, εσωτερική πισίνα κινησιοθεραπείας, καθώς και λουτήρες ειδικών θεραπειών για δισκοπάθειες και αυχενικό σύνδρομο.
Γι’ αυτό πολλοί γιατροί συνιστούν Λουτροθεραπεία στα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού.
Φέτος συνδυάστε τις διακοπές σας στην Ελλάδα και με μια επίσκεψη στην Εύβοια, όπου μπορείτε να ανακουφιστείτε με λουτροθεραπεία στα λουτρά της Αιδηψού.
Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι Έλληνες κατά την μυθολογία πίστευαν ότι ο μυθικός Ηρακλής πριν αναλάβει τις αποστολές του και επιτελέσει τους άθλους του έκανε στην Αιδηψό το μπάνιο του για να αποκτήσει δύναμη, ευεξία και να αναζωογόνηση.
Η Αιδηψός απέχει μόλις 2 ½ ώρες από την Αθήνα και 3 ½ από την Θεσσαλονίκη και είναι κοντά σε πολλά θρησκευτικά προσκυνήματα και ιστορικά μέρη της πανέμορφης Εύβοιας.
Επιπλέον από την Αιδηψό μπορείτε να πάτε με καράβι στην Σκιάθο, την Σκόπελο, τον Βόλο και να επισκεφθείτε και άλλα νησάκια των Σποράδων.

Παροχές

  • Air condition
  • Mini bar
  • Αίθουσα πρωϊνού
  • Plasma TV
  • Bar "viana"
  • Fax - Internet
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Χρηματοκιβώτιο

Διεύθυνση:
Φιλελλήνων 16Λουτρά ΑιδηψούΕύβοια34300
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: 

Τηλέφωνο: 22260 22211 / 23206
ΦΑΞ: 22260 23286
Κινητό: 69798 94512