PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

06 Ιουνίου, 2018

Acropolis Jet Raid 2018 στην Αρτάκη

Acropolis Jet Raid 2018 στην Αρτάκη

Στην Νέα Αρτάκη βρέθηκαν την Τρίτη 5 Ιουνίου οι αθλητές Jet Ski που συμμετέχουν στη διοργάνωση Acropolis Jet Raid 2018. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η μέρα που ονομάστηκε Grand Prix Ευβοϊκού περιελάμβανε την πορεία από παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού προς Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη & Ερέτρια και επιστροφή. Τα σκάφη είχαν πρώτο σημείο χρονομέτρησης(από την αφετηρία) την παλιά Γέφυρα της Χαλκίδας, όπου συναντήθηκαν με τα σκάφη συνοδείας. Με χαμηλή ταχύτητα διήλθαν την Παλαιά Γέφυρα σε μορφή παρέλασης κατά μήκος της παραλίας της Χαλκίδας μέχρι τη Νέα Αρτάκη.
Εκεί παρέμειναν για 90 λεπτά περίπου (γιορτή υποδοχής - συνεννόηση μεταξύ Ομοσπονδίας Τζετ Σκι και Νέας Αρτάκης). Η επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομή με κατεύθυνση την Ερέτρια όπου οι αθλητές θα διαμείνουν για 90 λεπτά(μεσημεριανό πικ-νικ) και κατόπιν θα ακολουθήσει αγωνιστική διαδρομή προς την Παραλία Μαρκοπούλου, Ωρωπού(τερματισμός).
Παρών στη στάση των αθλητών στη Νέα Αρτάκη ήταν και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας ο οποίος εξέφρασε τη σημασία του να διοργανώνονται αγώνες διεθνούς βεληνεκούς στη χώρα μας και δη στον Ευβοϊκό, τα νερά του οποίου ενδείκνυνται για την φιλοξενία αγώνων του συγκεκριμένου αθλήματος. Ο Κος Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και δήλωσε ότι ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας στηρίζει παρόμοιες προσπάθειες οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης για την Εύβοια.