PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

13 Ιουνίου, 2018

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα, κος Γιάννης Μαραγκός,.........

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα, κος Γιάννης Μαραγκός, στις εργασίες της Τακτικής Συνέλευσης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Κέντρων και Συλλόγων για την UNESCO (WFUCA) και της Τακτικής Συνέλευσης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ομίλων, Κέντρων και Συλλόγων για την UNESCO (WFUCA), εργασίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2018.
O Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου κας Αγιοστρατίτη - η οποία παρευρίσκονταν στις Βρυξέλες, για την Γ.Σ. του INSULER - ανέφερε μεταξύ άλλων:

΄΄ Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Ανάμεσά σας. Ανάμεσα σε ανθρώπους που αφιερώνουν αρκετό από τον χρόνο τους για την θεμελίωση αλλά και την διάδοση αρχών. Την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, της κατανόησης, της συνεργασίας, και της αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO. Οι άξονες στους οποίους κινείται ο διεθνής όμιλος ο Πολιτιστικός, Εκπαιδευτικός, Κοινωνικός αλλά και Περιβαλλοντικός, είναι οι πυλώνες που μας εξασφαλίζουν Γνώση, Σεβασμό, Αξιοπρέπεια, Ευαισθησία, Εν ολίγοις Κοινωνική ευημερία. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευημερίας και της κοινωνικής ευαισθησίας, το Επιμελητήριο Εύβοιας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε αυτούς τους τομείς και πάντοτε ανοικτό σε κάθε θετική συνεργασία, είναι δίπλα σας όχι μόνο για τις σημερινές εργασίες που διεξάγετε, αλλά και σε τυχόν μελλοντικές εποικοδομητικές συνέργιες ΄΄ .


Επιμελητήριο Εύβοιας