PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

13 Ιουνίου, 2018

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ξεκινούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, 
ξεκινούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη του προγράμματος.
Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ξεκινά από σήμερα επίσημα το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».
Η επίσημη έναρξη του προγράμματος ανακοινώθηκε σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».
Παρέστησαν επίσης η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χαρά Καφαντάρη, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και άλλοι Αξιωματικοί των Σωμάτων.
Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Προϊστάμενοι Κλάδων και Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου καθώς και άλλοι Αξιωματικοί.
Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ξεκινά αρχικά πιλοτικά σε 14 Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με προοπτική να επεκταθεί και σε άλλες Υπηρεσίες.
Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.