PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

13 Ιουνίου, 2018

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, έληξε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Acropolis Jet Raid, που διοργάνωσε η ΚΕΔΩ, η ΕΤΑΔΩ και ο Δήμος Ωρωπού.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, έληξε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Acropolis Jet Raid, που διοργάνωσε η ΚΕΔΩ, η ΕΤΑΔΩ και ο Δήμος Ωρωπού.

Πραγματοποιώντας το τελευταίο προγραμματισμένο σκέλος των αγώνων, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου και αναδείχτηκαν οι νικητές των περισσότερων κατηγοριών, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση.
Ακολούθησε η απονομή των βραβείων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τους διοργανωτές, όπου συγκεντρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές ομάδες, οι χορηγοί και πλήθος κόσμου, που απόλαυσαν για άλλη μια φορά τα αγωνιστικά σκάφη και τις εγκαταστάσεις συντήρησης και βελτίωσής τους.
Εκτός του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση, παρευρέθηκαν :
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιος Γκικάκης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων κ. Δάβρης Στέφανος, κ. Θεοδώρου Αντρέας και κ. Τόλιας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βελτανιώτης Δημήτρης, οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. κ. Χορμοβίτης Δημήτρης και Μαντάς Γιώργος, η Πρόεδρος της ΔΕΠ κα. Αλεξανδράτου Ανδριάννα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Καστελάνου Λίνα και η Πρόεδρος της ΕΤΑΔΩ κα. Μαραβέλια Αναστασία.
Παρόντες και οι Τοπικοί Πρόεδροι, κ. Φαφούτης Γιάννης, κ. Καζαμίας Θεοφάνης, κ. Λιθαδιώτης Γιώργος.
Η Περιφερειακή Σύμβουλος του Σύριζα κα. Στεργίου Άννα, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Τζαφέρος Παναγιώτης και η εκπρόσωπος του ΕΟΤ κα. Κυριακοπούλου Μελίνα.
Οι διοργανωτές των αγώνων, ευχαρίστησαν το Δήμο Ωρωπού για την άριστη φιλοξενία και υποστήριξη, δηλώνοντας πως διεξήγαγαν μια από τις πιο όμορφες αγωνιστικές εβδομάδες του παγκοσμίου τουρνουά, και εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθεί και του χρόνου στον τόπο μας.