PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

03 Ιουνίου, 2018

17η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ --- ΦΩΤΟΣ ---



 17η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


Στη Λιβαδειά και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Βοιωτίας βρέθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας Ανδρέας Παπανδρέου για να παρακολουθήσει της εργασίες της 17ης Πανελλήνιας Επιμελητηριακής Συνδιάσκεψης Μεταφορών.
Την εκδήλωση  διοργάνωσε ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ως αντικείμενο είχε τις εξελίξεις, τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις στον τομέα των ελληνικών μεταφορών, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, της διασύνδεσης και της ανταγωνιστικότητας.
Διακεκριμένοι εκπρόσωποι αρμόδιων Αρχών και Φορέων Μεταφορών τοποθετήθηκαν για μια σειρά ζητημάτων που αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στην ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις και τις προοπτικές του κλάδου. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η πορεία του κλάδου των μεταφορών, οι συνδυασμένες μεταφορές εμπορευμάτων, το ζήτημα των υποδομών σε λιμάνια και αεροδρόμια, καθώς και η πρόκληση της νησιωτικότητας, ενώ παρουσιάστηκαν παραδείγματα μεταφορών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας ως case studies.
Στη σύντομη τοποθέτηση του ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ , αφού χαιρέτησε την εκδήλωση, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις προοπτικές που εμφανίζει το Λιμάνι της Χαλκίδας ως μέρος του ευρύτερου δικτύου λιμανιών της Στερεάς Ελλάδας, παρουσίασε  τις δυνατότητες του λιμένα να υποδεχθεί μεγαλύτερο όγκο εμπορικών πλοίων με βιομηχανικά φορτία και ότι βρίσκεται σε διαβούλευση με τα εμπλεκόμενα μέρη-σωματείο λιμενεργατών, ναυτικούς πράκτορες και εκπροσώπους βιομηχανιών- για τη συγκρότηση ενός πιο ανταγωνιστικού πλάνου υπηρεσιών και τιμολογιακής πολιτικής. Τέλος έκανε μια μικρή ανάλυση για το τι σχεδιάζεται σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο (master plan) για το Λιμένα Χαλκίδας και τόνισε ότι ο σχεδιασμός του ΟΛΝΕ είναι το νέο λιμάνι να μετεγκατασταθεί στον χώρο του πρώην εργοστασίου τσιμέντου στην είσοδο της πόλης εφόσον λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στο συγκεκριμένο χώρο.
 Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα  σύνδεσης με τη σιδηροδρομική γραμμή-συνθήκη αναγκαία για τη βιώσιμη ανάπτυξη του λιμένα στη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων logistics.
Στη συνδιάσκεψη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Μιχάλης Αδαμαντιάδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ και ΚΕΕΕ Κων/νος Μίχαλος, ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος και ο Βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας.  

Η EVRIPOS TV 
ΠΑΝΤΑ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.






ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΦΩΤΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ EVRIPOS TV

 ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αυτό το άλμπουμ εχει    230 FOTOS
 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........

EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ













































































































































































































































EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ