PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

03 Ιουνίου, 2018

Το Κέντρο-Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Εύβοιας, που στεγάζεται στο Γραφείο 10 του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, επισκέφτηκε ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης.


Το Κέντρο-Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Εύβοιας, που στεγάζεται στο Γραφείο 10 του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, επισκέφτηκε  ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης.

Η νεοσύστατη αυτή Υπηρεσία, αποτελεί τμήμα ενός πανελλαδικού δικτύου Κέντρων-Γραφείων που συμβουλεύει και υποστηρίζει φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, τα οποία και εν μέσω κρίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης. Τα ΚΕΥΔ-ΓΕΥΔ υπάγονται στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και εποπτεύονται από το Υπουργείο Οικονομίας.
Ο Βουλευτής ρώτησε τις υπαλλήλους του ΚΕΥΔ αν έχει γίνει ευρέως γνωστή η ύπαρξη του ΚΕΥΔ και αν οι πολίτες βρίσκουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν. Η απάντηση που έλαβε είναι ότι τώρα αρχίζει ο κόσμος να μαθαίνει ότι λειτουργεί αυτή η υπηρεσία, χρειάζεται επιπλέον προώθηση και προβολή του έργου της και ότι σίγουρα υπάρχει το νομικό οπλοστάσιο για να βοηθηθούν τόσο τα φυσικά πρόσωπα όσο και οι επιχειρήσεις, ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.