PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

14 Σεπτεμβρίου, 2018

Δήλωση Στρατηγού Γ. Επιτήδειου για την επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ



http://georgiosepitideios.gr 

Δήλωση Στρατηγού Γ. Επιτήδειου για την επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε δήλωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο προέβη ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, για το μέλλον της Ευρώπης.

Ακολουθεί η δήλωση:

Την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, επισκέφθηκε το Ευρωκοινοβούλιο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, και πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης. Σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία μετά το πέρας της ομιλίας, ο ομιλητής οφείλει να απαντήσει στις ερωτήσεις όσων Ευρωβουλευτών έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα.

Αυτή η διαδικασία ακολουθήθηκε και στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, με μία όμως εξαίρεση. Προφανώς, κατόπιν απαιτήσεως του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, δεν έδωσε χρόνο ομιλίας μόνο στους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγή, παρά το γεγονός ότι τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και υπήρχε χρονικό περιθώριο να εκφράσουμε τις απόψεις μας.

Αυτή η μεθόδευση δεν εκπλήσσει. Είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλει το σύστημα στην χώρα μας να φιμώσει την φωνή των εθνικιστών γιατί φυσικά δεν είναι σε θέση να αντικρούσει με άλλο τρόπο τα επιχειρήματα μας. Φαίνεται ότι προσπαθεί να μεταφέρει αυτή την πρακτική και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σε μία αίθουσα, στην οποία οι παρευρισκόμενοι επαινούσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εντυπωσιακή μετάλλαξη του επειδή από οργισμένος επαναστάτης έχει γίνει πειθήνιο όργανο του Διεθνούς Συστήματος, θα ήταν δύσκολο να ακουσθούν και ακόμη πιο δύσκολο να δοθούν εξηγήσεις από αυτόν για κάποιες αλήθειες που υποχρεωτικά θα άκουγε.

Ο κ. Τσίπρας νομιμοποιείται να εκφράζει τις απόψεις του για το μέλλον της Ευρώπης. Δεν έχει όμως το ηθικό δικαίωμα να αναφέρεται στο μέλλον της Ελλάδος. Πολύ απλά διότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας την πολιτική των προκατόχων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει καταστρέψει το μέλλον της χώρας μας.

Εκχώρησε στους ξένους δανειστές την εθνική κυριαρχία και τον πάσης φύσεως πλούτο της Ελλάδος. Εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό με τα μνημόνια που υπέγραψε. Εξακολουθεί να ανέχεται την γενοκτονία που έχει επιβληθεί σε αυτόν. Επέβαλε στην ελληνική νεολαία την αμάθεια, την ανεργία, την υποχρεωτική μετανάστευση, την αποδοχή εξευτελιστικών μισθών και εργασιακού μεσαίωνα. Αρνήθηκε στην παρούσα ελληνική γενεά αλλά και στις δύο επόμενες το δικαίωμα στην ελπίδα. Πλημμύρισε την χώρα με εκατομμύρια μετανάστες και εξακολουθεί να δέχεται όσους καθημερινά προωθεί προωθεί ο Ερντογάν και επαναπροωθεί η Μέρκελ. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για την τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Το πλέον επαίσχυντο όμως το οποίο έκανε είναι η εκχώρηση στους Σκοπιανούς του ονόματος της Μακεδονίας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσο όμως δουλόφρονα και καταστροφική για τα συμφέροντα του έθνους πολιτική και αν ακολουθήσουν ο πρωθυπουργός και οι κυβερνήσεις του, οι Έλληνες πατριώτες, αυτοί, τους οποίους διέταξε  τις δυνάμεις καταστολής να κτυπήσουν με απαράδεκτη για Έλληνες βαναυσότητα τόσο στις Πρέσπες όσο και πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη, δεν θα υποκύψουν.
Αντιστέκονται και, με αιχμή του δόρατος τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ώστε να γίνει γνωστό σε όλη την ανθρωπότητα πως ότι αναφέρεται στην Μακεδονία, ιστορικό, εθνικό,γλωσσικό, θρησκευτικό, φυλετικό, πολιτισμικό, ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα ελληνικό.

Τέλος, όταν σε λίγους μήνες η κυβέρνηση Τσίπρα θα παραδώσει την εξουσία και θα είναι πλέον παρελθόν, δεν πρέπει να έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι η ιστορία θα τον ανταμείψει όπως ανταμείβει όλους όσους στρέφονται ευσυνειδήτως  εναντίον των συμφερόντων της χώρας τους. Με την αιώνια καταισχύνη, την απαξίωση και τον ευτελισμό.