PSS

06 Σεπτεμβρίου, 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφτηκε σήμερα 06/09/2018 τον Διευθυντή του ΕΦΚΑ Χαλκίδας κ. Πατεράκη καθώς και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας κ. Φραγκιά στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που πραγματοποιεί και των σχέσεων πολύ καλής συνεργασίας που οικοδομείται με τους επικεφαλής των Υπηρεσιών του Νομού Ευβοίας, προκειμένου να ενημερώνεται για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους.
Στη συνάντηση με τον κ. Πατεράκη, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η εντυπωσιακή επίσπευση στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων για κύριες συντάξεις. Επίσης, ο κ. Πατεράκης ενημέρωσε τον κ. Πρατσόλη πως ολοκληρώθηκε το λογισμικό για την έκδοση των επικουρικών συντάξεων και ήδη βγαίνουν οι πρώτες αποφάσεις. Κοινή διαπίστωση υπήρξε ως προς το θέμα της ευρύτερης ενημέρωσης των πολιτών για τη χρησιμότητα της υποβολής αιτήσεων για έκδοση προσυνταξιοδοτικών αποφάσεων καταμέτρησης ενσήμων, καθώς αυτό θα διευκολύνει την Υπηρεσία ώστε να βγαίνουν οι συντάξεις ακόμα γρηγορότερα.
Με τον κ. Φραγκιά υπήρξε μια συνάντηση γνωριμίας, καθώς δεν είχε δοθεί η ευκαιρία οι δύο άνδρες να συναντηθούν μέχρι σήμερα. Υπήρξε ειδικότερη αναφορά στα θέματα αλιείας (παράκτιας και μέσης). Ο κ. Πρατσόλης είπε ότι είναι αυτονόητη η δέσμευσή του για κάθε βοήθεια που πιθανόν χρειαστεί στην άσκηση των καθηκόντων του και τον καλωσόρισε στο νομό μας.