PSS

01 Σεπτεμβρίου, 2018

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου του κ. Πρωθυπουργού.......


Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου 2018) ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου του κ. Πρωθυπουργού παρακαλούνται να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Υπηρεσία μας  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00(e-mail publicrelations2@minpress.gr).  Στο ανωτέρω e-mail θα πρέπει να περιλαμβάνεται:
·         Επιστολή υπογεγραμμένη από τον διευθυντή ή τον αρχισυντάκτη του εκπροσωπούμενου ΜΜΕ. Στην επιστολή θα βεβαιώνεται η ιδιότητα του αιτούντος, καθώς και ότι θα καλύψει τη συνέντευξη Τύπου.
·         Αντίγραφο εν ισχύ ταυτότητας δημοσιογραφικής ένωσης για τους δημοσιογράφους, ταυτότητα μέλους φωτογραφικής ένωσης για τους φωτογράφους ή ταυτότητα ανταποκριτή ξένου τύπου από την Υπηρεσία μας.
·         Στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο, e-mail)

Σημειώνουμε ότι η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά με pool από την ΕΡΤ.
Επίσης, διευκρινίζουμε ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τα εγκαίνια και την ομιλία του Πρωθυπουργού (το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου), θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστείλουν  σχετικό email στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΘ - HELEXPO το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 (emailpublicity@helexpo.gr τηλ. 2310 291216, Υπεύθυνη: κ.  Σμαρώ Γραμματοπούλου).  
Υπενθυμίζουμε ότι για την εξασφάλιση (ατελούς) άδειας εισόδου στο χώρο της ΔΕΘ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο Γραφείο Τύπου της ΔΕΘ-HELEXPO A.E στην ηλεκτρονική δ/νση ey@helexpo.gr. (Υπεύθυνη: κ. Ελένη Υψηλάντου, τηλ. 2310 291612).
Τέλος, επισημαίνουμε ότι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων ΜΜΕ βαρύνουν το κάθε Μέσο.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.


                      Με εντολή Υπουργού
                    Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης


        Θωμάς Θωμόπουλος