PSS

14 Σεπτεμβρίου, 2018

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Ο ελληνικός πλούτος προκειμένου να διασωθούν ευρώ και τράπεζες»

http://georgiosepitideios.gr 



Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Ο ελληνικός πλούτος προκειμένου να διασωθούν ευρώ και τράπεζες»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για τα  ειδικά μέτρα για την Ελλάδα.

Ακολουθεί η ομιλία:

Κύριε Πρόεδρε, στη σημερινή εποχή, ακόμη και ο πλέον ανενημέρωτος για τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη δεν δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι ο πάσης φύσεως πλούτος της Ελλάδος λεηλατήθηκε και δεσμεύτηκε για εκατό τουλάχιστον ακόμη χρόνια προκειμένου να διασωθούν το ευρώ και οι ευρωπαϊκές τράπεζες.

Αυτό βεβαίως διαφεύγει της προσοχής και του συναδέλφου ο οποίος ήδη έχει αποχωρήσει και ορισμένων παρόντων εδώ, οι οποίοι θέλουν να διαστρεβλώνουν τα πράγματα. Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα δόθηκαν κάποια χρήματα. Εάν όμως κάποιος αναλογιστεί τα τοκογλυφικά δάνεια με τα οποία δόθηκαν αυτά τα χρήματα και το γεγονός ότι αυτά τα χρήματα πήγαν είτε σε τράπεζες, είτε σε κατασκευαστικές εταιρείες, είτε σε άλλους επιχειρηματίες για να κερδοσκοπήσουν και να εξαθλιώσουν τον Έλληνα εργαζόμενο, δημιουργώντας συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα, τότε μπορεί να πει ότι είναι σε θέση να λένε όσα λένε διότι προφανώς ζουν σε ένα άλλο παράλληλο κόσμο. Με τα τοκογλυφικά δάνεια τα οποία έδωσαν οι δανειστές στην Ελλάδα έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό και έχουν αφαιρέσει από αυτόν κάθε δικαίωμα στην ελπίδα.

Οφείλει λοιπόν η Ευρωπαϊκή Ένωση πολλά στην Ελλάδα και αυτά ακριβώς ζητούμε και όχι τα ψίχουλα των 22 δισεκατομμυρίων για τα οποία συζητείται αυτή τη στιγμή ότι θα δοθούν στη χώρα μου.