PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

18 Σεπτεμβρίου, 2018

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας απέκτησε σελίδα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας απέκτησε σελίδα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

Η σημασία της σελίδας έγκειται στην εξασφάλιση έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν τη δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Πρόκειται για ένα μέσο κοινοποίησης και προώθησης των τελευταίων ειδήσεων που αφορούν την ΠΦΥ, με έμφαση στις ΤΟΜΥ, τα Κέντρα Υγείας, τον Οικογενειακό Γιατρό, δομές και δράσεις αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Για λόγους διαχείρισης της πληροφορίας και ισότιμης μεταχείρισης των ακολούθων της σελίδας επισημαίνεται ότι δεν θα παρέχονται προσωπικές απαντήσεις σε σχόλια και ερωτήματα, παρά μόνο ενημέρωση.

Για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΠΦΥ, σας καλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας μέσω τους προσωπικού σας λογαριασμού στο Facebook, να γίνετε ακόλουθοι και να την διαδώσετε.


Υπουργείο Υγείας
Γραφείο Αν. Γενικού Γραμματέα
2132161407

--------------------------------------------------------------------------





Στο πλαίσιο του ταξιδιού τους για τα εγκαίνια του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής dr Tedros Adhanom Ghebreyesus και η Περιφερειακή Διευθύντρια για την Ευρώπη κα Zsuzsanna Jakab, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την 1η ΤΟΜΥ Κεραμεικού, συνοδευόμενοι από τον Υπουργό Υγείας κο Ξανθό Ανδρέα και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κο Βαρδαρό Σταμάτη. Ξεναγήθηκαν στη δομή, συνομίλησαν με το προσωπικό, ενημερώθηκαν για το έργο του και εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την πορεία της μεταρρύθμισης.