PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

14 Σεπτεμβρίου, 2018

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Η ανεργία των νέων στην Ελλάδα ανέρχεται σε δυσθεώρητα ύψη»


http://georgiosepitideios.gr 

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Η ανεργία των νέων στην Ελλάδα ανέρχεται σε δυσθεώρητα ύψη»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στα πλαίσια της συζητήσεως για το  Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Ακολουθεί η ομιλία:

Κύριε Πρόεδρε, για να δικαιολογήσει την αποτυχία του σε δύο πολύ σοβαρά θέματα, την εργασία των νέων και την παροχή κοινωνικής υπηρεσίας προς τους πολίτες, ο ηγετικός κύκλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους νέους και αναφέρεται στην ανάγκη της εθελοντικής εργασίας για να προαχθεί δήθεν η αλληλεγγύη.

Για το πώς αντιλαμβάνεται ο κύκλος αυτός την αλληλεγγύη δεν έχετε παρά να δείτε την περίπτωση της Ελλάδας, όπου ο λαός είναι εξαθλιωμένος και το ποσοστό της ανεργίας των νέων ανέρχεται σε δυσθεώρητα ύψη. Βεβαίως, η εθελοντική εργασία, όταν εφαρμόζεται σωστά, αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης αλλά για να ασχοληθεί ένας νέος με θέματα και ζητήματα αλληλεγγύης πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλίσει τη δική του εργασία, τα προς το ζην αυτού και της οικογένειάς του. Μετά θα βρει ένα τρόπο να εκδηλώσει την αγάπη του προς τις υπόλοιπες ομάδες της κοινωνίας.

Για αυτό πιστεύω ότι η συζήτηση που κάνουμε εδώ είναι άνευ περιεχομένου και ότι, όταν το αντιληφθούν αυτό οι νέοι, θα συνειδητοποιήσουν, για μία ακόμη φορά, ότι η αγνότητά τους έχει γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως.