PSS

06 Σεπτεμβρίου, 2018

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, μετά από διάπραξη απόπειρας ληστείας σε ηλικιωμένη στη Χαλκίδα

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, μετά από διάπραξη απόπειρας ληστείας σε ηλικιωμένη στη Χαλκίδα

Ο δράστης προσπάθησε, με τη χρήση βίας, να αποσπάσει χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ερευνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του


Συνελήφθη, χθες (04-09-2018) το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε ηλικιωμένη.

Ειδικότερα ο 37χρονος, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στάθμευσε προσωρινά αυτό και προσέγγισε 74χρονη ημεδαπή, η οποία βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας.

Ακολούθως προσπάθησε, με τη χρήση βίας, να αποσπάσει μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της ηλικιωμένης, πλην όμως η παθούσα προέβαλε αντίσταση και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να επιβιβαστεί στο ανωτέρω όχημα και να τραπεί σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 37χρονο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.