PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

20 Σεπτεμβρίου, 2018

Συγκινητική η τελετή έναρξης των αγώνων BOCCE των Special Olympics......

Συγκινητική η τελετή έναρξης των αγώνων BOCCE των Special Olympics


Συγκινητικές στιγμές σκόρπισε η τελετή έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Bocce Special Olympics “Χαλκίδα 2018”, που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου στην παραλία της Χαλκίδας.
Δεκάδες παιδιά – αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας ήταν εκεί, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, χωρίς διακρίσεις και χωρίς την αντίληψη του διαφορετικού.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης καλωσόρισε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς, ευχόμενος καλή επιτυχία, πίστη και δύναμη, τονίζοντας ότι είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής.
Ιδιαίτερη αναφορά ο Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε και στους εθελοντές, υπογραμμίζοντας ότι ανάμεσά τους είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μπαρούτας, τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων.
Σημειώνεται ότι πριν την τελετή, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, πρέσβυ ε.τ. Διονύση Κοδέλλα.
Μάλιστα, στον Δήμαρχο απονεμήθηκε και αναμνηστική πλακέτα από τους Special Olympics για τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων στην οργάνωση των αγώνων και τη διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων.