PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

25 Οκτωβρίου, 2019

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις.....................



Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται. Δυστυχώς βέβαια, αλλά τα γεγονότα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Μόλις πληροφορηθήκαμε την έκτακτη μεταφορά 400 ''προσφύγων'' στην περιοχή της Β. Εύβοιας (Αγία Άννα), ατόμων που διώχθηκαν από τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής Βρασνών της Θεσσαλονίκης. Χωρίς καμία ενημέρωση στους τοπικούς φορείς, κανένα σχεδιασμό, χωρίς καν να ενημερώσουν τη τοπική κοινωνία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των πολιτών. Το πρόγραμμα πληθυσμιακής αλλοίωσης του Ελληνισμού προχωρά με γοργούς ρυθμούς και χωρίς την συμπόρευση των τοπικών κοινωνιών. Μια ολοκληρωτική επιβολή, από μια δήθεν ''δημοκρατική'' και ''πατριωτική'' κυβέρνηση. Το έργο των αριστερών καταστροφέων συνεχίζεται από εντολοδόχους ξένων δυνάμεων, ενδεδυμένων το ''πατριωτικό μανδύα''. 
Πριν λίγες μέρες, στο σχετικό με το ζήτημα, περιφερειακό συμβούλιο, τα προεόρτια είχαν φανεί, και οι θέσεις όλων των εμπλεκομένων αποκαλύφθηκαν. Η δημοκρατία η ελευθερία του λόγου της άποψης και των Ιδεών και οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας. Δείτε τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και πώς κόπηκε στον αέρα η ομιλία του Χαράλαμπου Γιώτη, επικεφαλής του συνδυασμού ''Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα'',  στη διάρκεια της συνεδρίασης για εγκατάσταση αλλοδαπών ''προσφύγων -  μεταναστών'' στην πατρίδα μας την Στερεά Ελλάδα.
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.
《.... Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Σπανός Φάνης αποχωρεί κατά την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα", ενώ την στιγμή εκείνη κόβεται η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης και ο περιφερειάρχης κ Σπανός επανέρχεται. Ο Συναγωνιστής Χαράλαμπος Γιώτης μόνος εναντίον όλων εξέθεσε μέσα σε πέντε λεπτά όλο το συνεργαζόμενο σύστημα του αντισυνταγματικού τόξου και κυρίως την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αποδόμησε τις συστημικές ορολογίες "πρόσφυγας" και "μετανάστης", καθώς και τα καταστροφικά σχέδια της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος που εκτελεί εντολές. Επεισοδιακή ήταν και η αποχώρηση του Χαράλαμπου Γιώτη, αφού αποκάλεσε "ραγιάδες" όλους αυτούς που αποκοιμίζουν βάσει εντολών  τον ελληνικό λαό και δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο αποτρόπαιο σχέδιο που υλοποιούν με σκοπό τον αφανισμό του έθνους. 》