PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

29 Οκτωβρίου, 2019

Την Παρασκευή 25/10 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Χαλκίδας ......


Την Παρασκευή 25/10 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Χαλκίδας 
και συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων. 
Οι εργαζόμενοι στις ομιλίες τους περιέγραψαν την κατάσταση που ζουν καθημερινά λόγω της υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης και των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για την ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή σχετικά με τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Ο Γιώργος Μαρίνος επισήμανε:
"Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι η κατάσταση του Νοσοκομείου της Χαλκίδας είναι απαράδεκτη. Οι κενές οργανικές θέσεις είναι 265 κι η υλικοτεχνική υποδομή σχεδόν ανύπαρκτη. Είναι επικίνδυνο! Η κατάσταση αυτή έχει αιτίες και υπεύθυνους οι οποίοι έχουν όνομα και επώνυμο. Είναι η πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ που παραδίνουν αυτό το κοινωνικό αγαθό βορά για νέα πεδία κερδοφορίας του κεφαλαίου. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και της περιοχής μαζί πρέπει να διεκδικήσουν την εδώ και τώρα κάλυψη των κενών στο προσωπικό και παράλληλα την ταχύτερη μετεγκατάσταση στο νέο Νοσοκομείο με λειτουργία των τμημάτων χωρίς καμία εμπλοκή και συμμετοχή ιδιωτών που είναι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Τόνισε ότι το ΚΚΕ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εργαζόμενους και δίνει αγώνα για την άμεση λειτουργία του νέου νοσοκομείου αλλά αυτή να γίνει με την κάλυψη τώρα διοικητικού, ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού και όχι με μπαλώματα."