PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

08 Οκτωβρίου, 2019

Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας...........................



Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης



Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το απόγευμα 41χρονος αλλοδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το βράδυ 58χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας & της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, συνελήφθη χθες το βράδυ 25χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας & της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, συνελήφθη σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 21χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση για τις ανωτέρω υποθέσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.