PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

16 Οκτωβρίου, 2019

ΤΖΑΦΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ....... ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΙΦΡΕΣ...



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Πρέπει κατά την γνωμη μου να παραμείνει ο Παναγιώτης Τζαφερος, διότι ξεκάθαρα συμφέρει τον Ευβοϊκό Λαό.
Κάποιοι, κάποιος Σύλλογος πρέπει ν’αρχισει την συλλογή υπογραφών για την παράμονη του στην πολύ σημαντική θέση του προέδρου .
Εννοείται ότι είμαστε στην εποχή που γίνεται προσπάθεια να επικρατήσει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.
Σχόλια
  • Θανασης Γκενιος Καλημέρα κ Γεωργαλα!Εδω ειναι Βαλκανια !Στα λογια τα μεγαλα χαθηκαν τα παντα!Ας ελπισουμε να πρυτανευσει η λογικη για το καλο του τοπου!Ιδωμεν!Αν και....
  • Antonis Papageorgiou Παιδιά μάλλον εσείς μένετε σε άλλη Εύβοια !!! Στην δικιά μας Εύβοια μπαίνεις για χτύπημα στο χέρι και σου βγάζουν την σκωλικοειδιτη! Αυτά τα άλματα που τα είδατε δεν ξέρω!!!Έχουμε ένα από τα χειρότερα νοσοκομεία το έχετε καταλάβει;
    3
    • Νικόλαος Γεωργαλάς Antonis Papageorgiou Τα γνωρίζω αυτά που αναφέρατε, πραγματικά τον τελευταία χρόνια έχει μια φανερή βελτίωση, όμως γνωρίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να λύση τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, π.χ τον γιατρό που έκανε την λάθος διάγνωση δεν τον διάλεξε ο προεδρος επισης αναγνωρίζω ότι είμαστε μακριά από το νοσοκομείο που θελουμε όλλοι να έχουμε.
      3
  • Κωνσταντίνος Ρούτσης Καλημέρα. Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σας κ φυσικά ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην θέση του ο κ. Τζαφέρος. Το έργο του είναι μεγάλο παρά τις αντιξοότητες που έχει αντιμετωπίσει. Είμαι όμως απαισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι με την συλλογή υπογραφών διότι θεωρώ ότι η απόφαση αλλαγής του είναι ειλλημένη. Δυστυχώς θα πρυτανεύσει η λογική του βολεύματος των δικών μας παιδιών.
    2
    • Νικόλαος Γεωργαλάς Κωνσταντίνος Ρούτσης Γνωρίζω ότι και ο Παναγιώτης Τζαφερος όταν τοποθετήθηκε προεδρος μπήκε και αυτος με κομματικά κριτήρια, όμως τελικά απεδείχθη ένας από τους καλύτερους προέδρους, εγώ προσωπικα ουδεμία σχέση έχω με το κόμμα που τον τοποθέτησε, όμως πέρασαν τόσα χρόνια με λάθος επιλογές κομμάτων που πλέον βαρέθηκα, μας συμφέρει πλέον σαν πολίτες να μείνει διότι από εκεί θα περάσουμε σχεδόν όλλοι.
      1
    • Κωνσταντίνος Ρούτσης Αν δεν αλλάξουμε (οι κρατούντες) νοοτροπία και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα που διαχρονικά κυβερνούν δεν θα πάμε μπροστά.
      2
    Απαντήστε...

  • Χρήστος Χατόλας Αξιοκρατία σημαίνει, να γίνεται μια αντικειμενική και διαφανής διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, όπου δεν θ’ αποκλείεται ούτε θα ευνοείται κανείς λόγω των πολιτικών ή άλλων διασυνδέσεών του.
    Μόνο τότε δεν θα επιλέγεται ένας καλός, αλλά ο καλύτερος
    .
    Κακά τα ψέματα, μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε τέτοια διαδικασία για τέτοιες θέσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων της εποχής του opengov του ΓΑΠ (Γιωργάκη).
    Μακάρι να υπάρξει τώρα μια σωστή διαδικασία, με υπερπροσφορά προσοντούχων και ικανών υποψηφίων και να επιλεγεί ο καταλληλότερος για το νοσοκομείο και τις ανάγκες των Ευβοέων. Και θα χαρώ ειλικρινά, αν επιλεγεί ως αξιότερος και καταλληλότερος ο συμμαθητής μου Παναγιώτης Τζαφέρος.
    2
  • Σουλα Μεριαννου Να παραμεινει...προεδρος...στο ΓΝΧ...ο τζαφερος........
    2
  • Ανδριανα Φρατζεσκακη Εκτός και έχουν να ξεχρεωσουν κομματική επιταγή που είπε ένας φίλος που μάλλον αυτό συμβαίνει .
    .
    Πολύς λόγος για το τίποτα γιαυτο η χώρα δεν πάει μπροστά αυτοί αλλά υποσχέθηκαν και άλλα πρατούν ας εξοπλίσουν τα νοσοκομεία και μόνο εφόσον δεν κάνει καλά τη δουλειά του ας τον αλλάξουν
    1
  • Δήμητρα Λεοντζακου Ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση δεν νομίζω ότι έχει αντίρρηση ο Ευβοϊκός λαός.. Κι να αφήσουνε τα πολιτικά παιχνίδια όποιος εχει αποδειχτεί Άξιος πρέπει να παραμένει στην θέση του Τέλος.