PSS

03 Απριλίου, 2018

Συνάντηση ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διασποράς του Κοινοβουλίου της Γεωργίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
Χαλκίδα, 2 Απριλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Συνάντηση ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διασποράς του Κοινοβουλίου της Γεωργίας ».

Ο Βουλευτής Εύβοιας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Γεωργίας, κ. Γ. Ακριώτης συμμετείχε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2018 σε συνάντηση ελληνικής αντιπροσωπείας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας, κ. Zviad Gonadze, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διασποράς του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, κ. Zviad Kvachantiradze. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Βουλής, παρουσία του Πρέσβη της Γεωργίας, κ. Ioseb Nanobashvilli.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και κυρίως ζητήματα που αφορούν τη διαβίωση των αποδήμων Ελλήνων και Γεωργιανών που ζουν στις δύο χώρες, καθώς και τρόποι ενίσχυσης των κοινοτήτων τους σε επίπεδο εκπαιδευτικό, οικονομικό και πολιτιστικό.