PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

21 Απριλίου, 2018

Με ταχείς ρυθμούς ξεκίνησαν και εκτελούνται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου βελτίωσης της Εθνικής Οδού 77


Με ταχείς ρυθμούς ξεκίνησαν και εκτελούνται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου βελτίωσης της Εθνικής Οδού 77, στο τμήμα Ψαχνά-Προκόπι σε συνολικό μήκος περίπου 4,5 χλμ., στον βόρειο διαμήκη άξονα της Εύβοιας.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, που περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση, συντήρηση και βελτίωση του οδοστρώματος, καθώς επίσης και τη λήψη μέτρων προστασίας. Επιπλέον, προβλέπονται εργασίες σήμανσης και ασφάλειας όπως και κοπής δέντρων στα πρανή της οδού.
Κατά την επίσκεψή του σε ένα από τα σημεία όπου εκτελούνται εργασίες, ο Φάνης Σπανός δήλωσε:
«Μετά την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη φάση διαπλατύνσεων και βελτιώσεων στο πιο κρίσιμο σημείο του εθνικού δικτύου της Εύβοιας, υλοποιούμε με ταχύτητα τη δεύτερη, ενώ σύντομα δημοπρατούμε και την τρίτη. Στόχος μας, βήμα βήμα, να αναβαθμίζουμε τους δρόμους μας, ώστε να προσφέρουν προσπελασιμότητα, οδική ασφάλεια και άνεση στους οπλίτες της Εύβοιας και τους επισκέπτες μας.»