PSS

13 Απριλίου, 2018

Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στη Χαλκίδα

12 Απριλίου 2018
Δελτίο Τύπου
Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στη Χαλκίδα
Την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 7 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκιδέων (Αβάντων 50), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Μήτσιος Ιωάννης (πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος). Κύριος ομιλητής θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ Ταμουρίδης Νικόλαος.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Παράταξης, Βασιλειάδης Νικόλαος (δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ και Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, Δρ Θεολογίας, π. πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων).
Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.




Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας
Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 • www.eleftheripatrida.gr • 
fb: Ελεύθερη Πατρίδα 
tw: Elefth_Patri