PSS

27 Απριλίου, 2018

Σας γνωστοποιούμε, ότι την Πέμπτη 3 Μαίου 2018 και ώρα 11 π.μ θα πραγματοποιηθεί άσκηση « μερικής εκκένωσης του Νοσοκομείου λόγω σεισμού»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-Γ.Ν-ΚΥ
ΚΑΡΥΣΤΟΥ –Γ.Ν.-ΚΥ ΚΥΜΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Σας γνωστοποιούμε, ότι την Πέμπτη 3 Μαίου 2018 και ώρα 11 π.μ θα πραγματοποιηθεί άσκηση « μερικής εκκένωσης του Νοσοκομείου λόγω σεισμού» στο πλαίσιο εφαρμογής των επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ».
Θα τελεί υπό την εποπτεία του Ε.ΚΕ.ΠΥ και με την συμμετοχή του Ε.Κ.Α.Β, της Πυροσβεστικής , της Περιφέρειας Στερ Ελλάδας, της Tροχαίας και άλλων φορέων ,εθελοντικών οργανώσεων, καθώς το σενάριο αφορά την « Άσκηση Ετοιμότητας Περιορισμένης κλίμακας, έπειτα από σεισμό- ενεργοποίηση Σχεδίου Δράσης « ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» .
Παρακαλούμε για την διευκόλυνση όλων προς την κατεύθυνση της ομαλής διεξαγωγής της άσκησης και στην κατανόηση των ασθενών κυρίως εις ότι αφορά την πρόσβαση στο Νοσοκομείο , όπου κατά τις ώρες 10.πμ και 13.μμ θα πραγματοποιείται από την είσοδο της οδού Χατζοπούλου .
Παρακαλούμε όλους να επιδείξουν κατανόηση ,λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική χρησιμότητα της άσκησης αυτής ,ώστε όλες οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες να προσφέρουν αν χρειαστεί» Το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν.»
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Διοικητής του
Γ.Ν Χαλκίδας-Γ.Ν.-ΚΥ Καρύστου
Γ.Ν.-ΚΥ Κύμης


Παναγιώτης Τζαφέρος