PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

22 Απριλίου, 2019

Να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη που μας ταιριάζει στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Λιβανίου Ζωή
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Μεσσαπίων 4, 
Χαλκίδα, 2221024886
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205
fax 2103675617
 email z.livaniou@parliament.gr


Χαλκίδα, 20 Απριλίου 2019

Ζωή Λιβανίου: 
Να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη που μας ταιριάζει στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συμμετείχε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στην Αιδηψό. Στο χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων την εξαιρετικά θετική πρωτοβουλία των ακαδημαϊκών με καταγωγή από το Δήμο να οργανώσουν τη δημόσια διαβούλευση με αντικείμενο την ανάπτυξη του συνόλου της περιοχής.
«Η ανάπτυξη δεν μπορεί να επιβάλλεται έξω από τις περιοχές, δεν μπορούμε να αντιγράφουμε τα μοντέλα άλλων περιοχών, δεν μπορεί να σχεδιαστεί από ανθρώπους που δεν έχουν γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Η κεντρικά σχεδιασμένη ανάπτυξη, των προηγούμενων χρόνων,αφορούσε τις ελίτ, δεν αφορούσε την πραγματική κοινωνία και γι αυτό κατέρρευσε προκαλώντας την χρεοκοπία της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.Υποστήριξε ακόμη ότι «πέρα από τα τοπικά χαρακτηριστικά οφείλουμε να βλέπουμε την Εύβοια ως σύνολο και να οργανώσουμε έτσι την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου ώστε να μας ταιριάζει καινα μας αφορά όλους. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε πολλούς παράλληλους δρόμους, να αξιοποιήσουμε το σύνολο των προτερημάτων και των δυνατοτήτων της Εύβοιας και του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού».
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, τόνισε επίσης ότι η χώρα σήμερα βρίσκεται σε καλύτερο σημείο, έχει ενισχυθεί σημαντικά το κοινωνικό κράτος, έχει αυξήσει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών και έχει διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον σταθερότητας που επιτρέπει σε κάθε ενεργό μέλος της κοινωνίας να προγραμματίσει με μεγαλύτερη ασφάλεια το μέλλον του.