PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

15 Απριλίου, 2019

Εξορμήσεις του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/04/19
ΘΕΜΑ: 
Εξορμήσεις του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Καλαθέρης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» , στα πλαίσια των ενημερωτικών εξορμήσεων σε γειτονιές και Δημοτικές ενότητες του Δήμου μας, την Παρασκευή 5 Απριλίου επισκέφτηκαν την Δημοτική ενότητα Βασιλικού. Οι Δημότες ενημερώθηκαν περιληπτικά για τους κύριους στόχους / άξονες του προγράμματος μας και εξέθεσαν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους με προεξάρχοντα τα χρονίζοντα: Οδοποιία-αποχετευτικό-Δημοτικός Φωτισμός. Ζήτησαν και έλαβαν την υπόσχεσή μας ότι μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Χαλκιδέων, θα ενσκήψουμε στα χρονίζοντα προβλήματα όλων ανεξαιρέτως των Δημοτικών ενοτήτων, όπως άλλωστε μαρτυρά και ο τίτλος της παράταξής μας.
Την Τετάρτη 10 Απριλίου, ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Καλαθέρη επισκέφτηκαν την περιοχή γύρω από τη Δημοτική Αγορά και συνομίλησαν με τους εμπόρους των καταστημάτων της περιοχής . Οι καταστηματάρχες μοιράστηκαν την αγωνία τους σχετικά με την επικειμένη ανάπλαση της Δημοτικής αγοράς καθώς και την αξιοποίηση του κτηρίου του νοσοκομείου, μετά την μεταστέγαση του στις νέες εγκαταστάσεις, δύο σημαντικά έργα που θα πρέπει σύντομα να τελεσφορήσουν για να αναβαθμίσουν την περιοχή που από χρόνια εγκαταλείφτηκε και είχε ως συνέπεια και τον οικονομικό μαρασμό τους.
Την Παρασκευή 12 Απριλίου, ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Καλαθέρη επισκέφτηκαν τόσο τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, όσο και τα γραφεία της Δασικής υπηρεσίας και του Δασαρχείου. Εκεί συνομίλησαν με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα της παράταξης, διανέμοντας και έντυπο υλικό για το σκοπό αυτό.