PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

10 Απριλίου, 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04/2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04/2019

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα στο αμφιθέατρο Π.Ε. Ευβοίας απέναντι από το γήπεδο της Χαλκίδας.

Η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χαράλαμπο Γιώτη, αντισυνταγματάρχη ε.α., διεκδικεί την επανεκλογή της με ένα πλήρες πρόγραμμα θέσεων και λύσεων για τους κατοίκους με κεντρικό σύνθημα "Πρώτα οι Έλληνες".

Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες, κάτοικοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας, όπου θα παρουσιαστεί η θέση της Ελληνικής Αυγής για την επαναφορά της Περιφέρειας μας στη κανονικότητα και στην ευημερία. Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δημιουργούμε και εργαζόμαστε σε ένα τόπο όπου ανά την ιστορία έχουν διαδραματιστεί μεγάλα ιστορικά γεγονότα, σε ένα τόπο όπου σε μεγάλο βαθμό διαμορφώθηκε η ίδια η παγκόσμια ιστορία. Δεν είναι τυχαίο, που στη περιοχή μας υπήρξε άλλοτε ο ''ομφαλός της γης'', το κέντρο του κόσμου. Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα, που ο ίδιος αυτός τόπος, ο τόπος των προγόνων μας, των παππούδων και των γονιών μας, στενάζει στις μέρες μας, υπό το βάρος της εγκατάλειψης, της εξαθλίωσης, της παρακμής που τον οδήγησαν οι σύγχρονες κεντρικές και τοπικές ηγεσίες. Στην Ελληνική αυγή, με προεξάρχοντα το Χαράλαμπο Γιώτη, έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα, μα κυρίως έχουμε τις καθαρές προθέσεις να αγωνιστούμε να πάρουμε πίσω τις πόλεις και τα χωριά μας, να ξαναδώσουμε τη χαμένη αίγλη στη περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Με προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη, στην οικογένεια, στους νέους, στην εργασία, σε αρμονική και δημιουργική συνύπαρξη με την υπέροχη φύση του τόπου μας.''