PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

03 Απριλίου, 2019

ΑΥΤΙΣΜΟΣ - ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Με μεγάλη συμμετοχή φορέων , πολιτών , εθελοντών και μαθητών γιορτάσθηκε η παγκόσμια ημέρα (02/04) Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό , δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

5η Υγειονομική Περιφέρεια
Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ –
Γ.Ν.– Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – Γ.Ν.–Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Γαζέπη 48 34100 Χαλκίδα
ΚΑΙ www.chalkidahospital.gr
Διεύθυνση: Γρ. Διοικητή
Τηλέφωνο: 22213-50288-289
FAX: 22210-29280
E-mail: grdioik@chalkidahospital.gr


ΑΥΤΙΣΜΟΣ - ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων , πολιτών , εθελοντών και μαθητών γιορτάσθηκε η παγκόσμια ημέρα (02/04) Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό , δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.
Συγχαρητήρια στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας και στο Ενιαίο Επαγγελματικό Γενικό Λύκειο Χαλκίδας για αυτή την πρωτοβουλία τους.
Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα παιδιά και στους γονείς τους που βιώνουν το αυτιστικό φάσμα, συμμετείχαμε ως Νοσοκομείο Χαλκίδας μαζί με το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. με την κα Λαλανίτη και την Ομάδα της.
Απαιτούνται αρκετά ακόμη βήματα όλων μας. Οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί και βοηθητικοί στις οικογένειες των αυτιστικών παιδιών. Δεν πρέπει να φοβόμαστε.
Η ενημέρωση είναι το παν ώστε να υπάρξει ομαλή ένταξη των ατόμων στην κοινωνία.
Ο αυτισμός μας αφορά όλους : 1 στα 42 αγόρια και 1 στα 189 κορίτσια στατιστικά βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Η πρώιμη παρέμβαση και η εξειδικευμένη προσέγγιση είναι στοιχεία σημαντικά για τη βελτίωση αυτών των παιδιών. Ο δρόμος είναι βέβαια ανηφορικός για αυτό όλοι μας θεσμικά και ατομικά οφείλουμε να σταθούμε και να δούμε όχι μόνο επετειακά αλλά να γίνουμε αρωγοί στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Στο Νοσοκομείο μας τοποθετήθηκαν στο προαύλιο μπλε μπαλόνια ως ελάχιστη συμβολή μας στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και στον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους.-

Με αγάπη

ΤΖΑΦΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ- Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ- Γ.Ν.- Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ