PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

16 Αυγούστου, 2019

ΔΕΝ μπορεσα να καταλαβω ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ που εδινε το τι τελικα θα γινει στη φωτια Μακρυμαλιου.......




ΦΩΤΙΑ ΨΑΧΝΩΝ ΜΑΚΤΥΜΑΛΙΟΥ κλπ ΔΕΝ μπορεσα να καταλαβω ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ που εδινε το τι τελικα θα γινει στη φωτια Μακρυμαλιου 1. ο ΓΓ. Πολιτικης προστεσιας 2. ο Υπουργος Εσωτερικων 3. ο Επικεφαλης της Π.Υ. 4. ο Περιφερειαρχης 5. ο Αντ/ρχης 6. ο Δημαρχος 7.οι παρατρεχαμενοι Βουλευτες και λοιποι πολιτευομενοι η οταν επισκεφτηκαν την περιοχη ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και αλλοι Αρχηγοι Κομματων
και αυτο για να μπορεσω να δωσω συγχαρτηρια για την κατασβεση της φωτιας.
Αυτο ομως που με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι σε καθε επικινδυνο γεγονος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ αλλα μονο ΟΙ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ,γιατι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ αλλα ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ γιατι ο ΛΑΟΣ μας λεει "οπου ανακατευονται πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει."
Αυτα και τη καλημερα σας και αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια ,ας απαντησει
==============================

Τώρα που οι φωτιές έσβησαν, σίγουρα θα γίνει, κάποιος απολογισμός, και θα σχεδιαστούν πιθανόν καλύτερα μέτρα.,για την αντιμετώπιση, παρόμοιων φαινομένων, στο μέλλον Εκείνο που πρέπει να μας προβλημάτισει τώρα ως εικόνα είναι οι γλάστρες Όλοι κσι όλες, οι άσχετοι που βρέθηκαν στο χώρο, και ενημερώνονται εντός εισαγωγικών από τους αρμόδιους χωρίς να έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στο έργο της πυρόσβεσης Και καλά να βρεθουν εκεί Εκτός από τα επιτελικά στελέχη, της πυροσβεστικής, της πολιτικής προστασίας, οι αρμόδιοι υπουργοί, ο περειφεριαρχης, ο αντιπεριφεριαρχης ο δήμαρχος, ακόμη και ο πρωθυπουργός το καταλαβαίνω Όλοι οι άλλοι οι γλάστρες τι ήθελαν; τι πρόσφεραν; εκτός από το να βγάλουν καμία φώτο στα καμένα, για να εκφράσουν έτσι την λύπη τους; Λοιπόν προτείνω στο μέλλον σοβαρότητα.