PSS

27 Μαρτίου, 2018

Πραγματοποίηση αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

Πραγματοποίηση αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

Θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας



Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, θα διοργανώσει αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», την Μεγάλη Δευτέρα (02-04-2018), με ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί.

Τις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στην προαναφερόμενη αναμέτρηση, θα στελεχώσουν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας και του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Στο πλαίσιο της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης), τα οποία θα προσφερθούν στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.

Η είσοδος στον εν λόγω φιλανθρωπικό αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό και όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν και να τον παρακολουθήσουν.