PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

18 Μαρτίου, 2018

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 τέλεσε την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.--- ΦΩΤΟΣ ---


Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 τέλεσε την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.


Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την καθιερωμένη, ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, περιοχή Πελοποννησίων στη Χαλκίδα
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, έχοντας προηγηθεί η παρουσία αγήματος του Συνδέσμου στην λειτουργία του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Σχεδόν 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρ’ όλο που επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Παγώνης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαντούνας Γεώργιος, οι Βουλευτές του Ν. Ευβοίας Πρατσόλης Αναστάσιος και Κεδίκογλου Σίμος, ο Ταγματάρχης Μπολιώτης Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας, ο πρώην Βουλευτής κ. Παπαγεωργόπουλος Λευτέρης, οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων κ. Χαϊνά Γεωργία και κ. Γεωργακόπουλος Ιωάννης. Επίσης παρέστησαν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ευβοίας, ο Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης», ο Σύλλογος Ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης Χαλκίδας «το Αλωνάκι», ο Σύλλογος Κυπρίων Ευβοίας, το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αρτάκης « Η Παντάνασσα»
21427399_1506270596133526_6154351871201869075_o
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" Ελευθερίου Βενιζέλου 20, Χαλκίδα Τηλ: 6986216992 e-mail: kolokotronisevias@gmail.com
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης απήγγειλαν ποιήματα. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων.
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Πραχαλιάς Γεώργιος, τακτικό μέλος της Εταιρείας Πελοποννησιακών Σπουδών. Η ομιλία του είχε τίτλο "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ως εθνική κληρονομιά".
Η εκδήλωση έκλεισε με χορό από τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου συνοδεία μπουφέ με νηστήσιμα εδέσματα, κρασί και τσίπουρο.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην παρουσία των αλόγων που έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση και γι’ αυτό τον λόγο ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Νταντή.
Η εκδήλωση ήταν ένα μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και στήριξης προς τους δύο Έλληνες Αξιωματικούς που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία.
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται είναι από τον κ. Παπανικολάου Γιώργο.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος             Δήμητρα Παρασκευοπούλου

 Η EVRIPOS TV 
ΠΑΝΤΑ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΦΩΤΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ EVRIPOS TV

 ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αυτό το άλμπουμ εχει    250 FOTOS
 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........

EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ













































Χαλκίδα, 19/03/2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ

Ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, παραβρέθηκε χθες, Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στην εκδήλωση του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στη Χαλκίδα.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης απήγγειλαν ποιήματα. Την εκδήλωση πλαισίωναν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων.



























































































































































































EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------

ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ