PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

25 Μαρτίου, 2018

Eκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία


Eκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία


Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Κυριακή
Τι Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική στερεά και βαθμιαία η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, κυρίως δυτική και βόρεια και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς, της δυτική και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.
Αύριο Δευτέρα
Μέχρι τι πρωί θα επηρεαστούν η δυτική και κεντρική Μακεδονία κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί η ανατολική Μακεδονία.
Από το βράδυ έως και μέχρι νωρίς το πρωί της Τρίτης θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού και πιθανόν του βορείου Αιγαίου.