PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

30 Νοεμβρίου, 2018

Ζωή Λιβανίου: «Να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των σπουδαστών στην ΑΕΝ Κύμης»

Λιβανίου Ζωή 
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ 
Μεσσαπίων 4, Χαλκίδα, 2221024886 
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205 fax 2103675617 
email z.livaniou@parliament.gr 
Χαλκίδα, 30 Νοεμβρίου 2018 
Ζωή Λιβανίου: «Να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των σπουδαστών στην ΑΕΝ Κύμης»
 Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Πλοιάρχων στην ΑΕΝ Κύμης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Σταμάτη Ράπτη και τον Α’ Υπαρχηγό, Θοδωρή Κλιάρη. 
Προηγήθηκε επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργού, της ηγεσίας του Λιμενικού και της Βουλευτή Εύβοιας στο Λιμεναρχείο Κύμης όπου συναντήθηκαν με τα στελέχη του Λιμενικού. 
Σε δηλώσεις της μετά την τελετή, η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου τόνισε: «Ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των νέων αυτών σπουδαστών, των αυριανών πλοιάρχων. Οι Έλληνες ναυτικοί εξακολουθούν να αποτελούν τα πλέον αξιόπιστα πληρώματα σε όλο τον κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή εκπαίδευση που λαμβάνουν στις δημόσιες σχολές εμποροπλοιάρχων και στις σχολές μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. 
Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά οι σχολές του εμπορικού ναυτικού. 
Η ναυτική εκπαίδευση είναι σημαντική για την χώρα μας και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιμένει να επενδύει στην εκπαίδευση αυτών των νέων που επιλέγουν την ναυτιλία ως επαγγελματική διέξοδο».