PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

29 Νοεμβρίου, 2018

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Για να καταστραφεί η οικονομία χρησιμοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ»



http://georgiosepitideios.gr 

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Για να καταστραφεί η οικονομία χρησιμοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την ανεξαρτησία των στατιστικών αρχών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου.

Ακολουθεί η ομιλία:

Κύριε Πρόεδρε, η αρπαγή των πλούσιων ενεργειακών αποθεμάτων, τα οποία βρίσκονται στο υπέδαφος και στον υποθαλάσσιο χώρο της ελληνικής επικράτειας, ήταν ανέκαθεν στόχος των οργάνων του διεθνούς κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, η Ελλάδα έπρεπε να θυσιαστεί για να διασωθεί το ευρώ και οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες. Για να συμβούν αυτά, έπρεπε να καταστραφεί η ελληνική οικονομία και ως όργανο χρησιμοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, ο κύριος Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία δύο υφισταμένων του, διόγκωσε με ψευδή στοιχεία το έλλειμμα που υπήρχε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να τεθεί υπό καθεστώς μνημονίων, να καταστραφεί η οικονομία της, να λεηλατηθεί ο πλούτος της και να υποφέρει o λαός της. Βεβαίως, παρενέβη η ελληνική δικαιοσύνη και ο κύριος Γεωργίου κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος.

Όμως, τη βλάβη για τα εθνικά συμφέροντα την είχε ήδη προκαλέσει. Αυτός είναι και ο λόγος που τον υπερασπίζεται με τόση θέρμη το κατεστημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.