PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

14 Νοεμβρίου, 2018

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Μακεδόνες και Τούρκοι είναι μειονότητες που μόνο σε κάποια φάση του ύπνου σας τις βλέπετε»



http://georgiosepitideios.gr 

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Μακεδόνες και Τούρκοι είναι μειονότητες που μόνο σε κάποια φάση του ύπνου σας τις βλέπετε»

Ακριβώς μετά την παρέμβαση του Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου, για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ρουμάνος Ευρωβουλευτής μέλος τους ευρωπαϊκής συμμαχίας της Νέας Δημοκρατίας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δηλαδή, έθεσε στον Στρατηγό ανυπόστατη ερώτηση σχετικά με την μεταχείριση των μη υπαρκτών μακεδονικών και τουρκικών μειονοτικών στην Ελλάδα.

Ερώτηση Csaba Sógor:

Άκουσα για τρίτη φορά να λέγεται ότι η Αλβανία είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. ελπίζω να είναι κάποιο πρόβλημα με την διερμηνεία. Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι πως οι Έλληνες μεταχειρίζονται τις δικές τους μειονότητες, όπως τους «Μακεδόνες», τους Τούρκους και άλλους; Εάν τους μεταχειριζόσασταν καλύτερα δεν θα δίνατε ένα καλό παράδειγμα σε άλλες χώρες όπως η Αλβανία;

Απάντηση Στρατηγού Γ. Επιτήδειου:

Προφανώς έχετε πρόβλημα με τη διερμηνεία, διότι δεν ισχυριστήκαμε ότι η Αλβανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ότι προσπαθεί να γίνει. Όμως, έχετε πρόβλημα και με την Ιστορία και με την πραγματικότητα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εθνικές μειονότητες. Υπάρχει μόνο μία μουσουλμανική μειονότητα. Μακεδόνες και Τούρκοι είναι μειονότητες που μόνο σε κάποια φάση του ύπνου σας τις βλέπετε.