PSS

19 Σεπτεμβρίου, 2021

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης σε εκδήλωση που διεξήχθη στο χώρο του Palma café Eretria το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών EREL της κας Βασιλείας Κατσανεβάκη γιόρτασε τις επιτυχίες του έτους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης την Πέμπτη 09/09/21 σε εκδήλωση που διεξήχθη στο χώρο του Palma café Eretria το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών EREL της κας Βασιλείας Κατσανεβάκη γιόρτασε τις επιτυχίες του έτους.

 

Δόθηκαν υποτροφίες σπουδών στα παιδιά που σημείωσαν πανελλαδικό ηλικιακό ρεκόρ κατακτώντας τίτλο σπουδών proficiency στην νεαρή ηλικία των μόλις 12 ετών – μαθητών έκτης δημοτικού πρόσφερε ως επιβράβευση η κυρία Τζένη Παυλάκου brand and marketing manager εκπρόσωπος του New York College.

 

Υποτροφίες δόθηκαν στους:

 

Αθανάσιο Δημητρίου Μπασινά

Ευάγγελο Γεωργίου Μπασινά.

 

Επίσης μερικές υποτροφίες προσφέρθηκαν σε όσα παιδιά κατάφεραν να πάρουν το proficiency στην Α’ Γυμνασίου:

 

Άνδρεα Μπραγάσι,

Νικόλαο Μπόβη,

Ευάγγελο Κάλφα,

Παρασκευή Δίπλα,

Χρήστο Μερδίτη,

Κατερίνα Κορρέ

 

Καθώς επίσης και σε όσους αρίστευσαν βαθμολογικά:

Αγγελίνα Μαυόγλου,

Βάσια Μαρίνου,

Ιωάννα Δραγάτη,

Κωνσταντίνος Βλάχος,

Meggie Hotza,

Φιλίτσα Μπασούκου.

 

Ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή πτυχίων από την Ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών EREL κυρία Κατσανεβάκη Βασιλεία η οποία με εμφανή συγκίνηση ευχαρίστησε από καρδιάς την κυρία Παυλάκου για την γενναιόδωρη πράξη της εκ μέρους των γονέων και μαθητών, όπως και όλους για την εμπιστοσύνη, αγάπη και συμπαράσταση προς το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ EREL και όλων των καθηγητών του.

 

Είναι άξιο λόγου το έργο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ EREL που προσέφερε στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την οικονομική κρίση και όχι μόνο.

============================




KOITA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

===============================