PSS

18 Σεπτεμβρίου, 2021

0ΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

 



Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

 Κατασχέθηκαν κάνναβη, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό κ.α. Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (16-09-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον ανωτέρω, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τόσο στην κατοχή του, όσο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

• (50) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• (3) ζυγαριές ακριβείας,

 • πλήθος νάιλον συσκευασιών, πρόσφορων για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και

 • το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

=======================================



Εξιχνιάσθηκε απόπειρα κλοπής σε οικία ευρύτερης περιοχής της Ερέτριας Ευβοίας 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, εξιχνιάσθηκε απόπειρα κλοπής σε οικία, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 02-07-2021, σε ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας.

 Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. 

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε παράθυρο της οικίας και εισήλθε στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή, όμως, λόγω της άφιξης του ιδιοκτήτη, τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. 

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

=======================================

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

 Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (16-09-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας