PSS

28 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χαλκίδας πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τη γενική μας συνέλευση, η οποία ήταν η μαζικότερη των τελευταίων ετών, αποτέλεσμα των καθημερινών μας αγώνων στο χώρο δουλειάς μας. Κόντρα στις

 



 Χαλκίδα 28/09/2021

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χαλκίδας πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τη γενική μας συνέλευση, η οποία ήταν η μαζικότερη των τελευταίων ετών, αποτέλεσμα των καθημερινών μας αγώνων στο χώρο δουλειάς μας.             Κόντρα στις μεθοδεύσεις της Διοίκησης του νοσοκομείου να βάλει εμπόδια στη συνδικαλιστική μας δράση!

      Συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, προβληματιστήκαμε, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας:

-       για δωρεάν και καθολική πρόσβαση στην Υγεία

-       για ζωή και δουλειά με δικαιώματα 

 

  Να αποκτήσει τελικά ο Νομός μας το νοσοκομείο που όλοι προσδοκούμε…!!!

      Σχεδιάσαμε τον τρόπο δράσης μας:

·         Συνέντευξη τύπου του συλλόγου των εργαζομένων στα ΜΜΕ για την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά και τις διεκδικήσεις μας!

·         Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΔΣ της διοίκησης του νοσοκομείου για να πάρουμε εδώ και τώρα απαντήσεις για το τι θα γίνει με τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με τους συμβασιούχους εργαζόμενους των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, τις αναστολές των εργαζομένων, γενικά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και τι μέτρα θα ληφθούν για να αντιμετωπιστεί.

·         Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια για τη μετακίνηση των εργαζομένων αλλά και των συνοδών από και προς το νοσοκομείο, με ευθύνη της τοπικής διοίκησης.

·         Συμμετοχή με τη φυσική παρουσία μας στη συναυλία που διοργανώνουν οι πυρόπληκτοι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μμ στον κόμβο της Στροφυλιάς, για να καταφέρουν να ζήσουν πραγματικά στον τόπο τους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα τους!

·         Συμμετοχή στο σχεδιασμό δράσης της ΠΟΕΔΗΝ στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της.

                                                                Το ΔΣ