PSS

20 Αυγούστου, 2021

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ 2021 == Η ΜΟΥΦΤΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.

 



Η ΜΟΥΦΤΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.


Άμεσα η Xanthi Vakıflar İdaresi - ΔΕΜΠ Ξάνθης ανέλαβε την οργάνωση της μεταφοράς της βοήθειας στο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όπου ο Πρόεδρός της, Χαλήλ Καράνταη, την παρέδωσε αυτοπροσώπως, δηλώνοντας ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές η αλληλεγγύη προς τους συμπατριώτες μας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας.


Με δικό τους όχημα και με φορτηγά μετέφεραν τρόφιμα και ζωοτροφές στο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όπου τους υποδέχτηκε με συγκίνηση ο Δήμαρχος.





Οι ζεστές λέξεις-κουβέντες τους συγκίνησαν τους πάντες που ήταν παρόντες ...: "Ελπίζουμε με τη μικρή συνεισφορά μας να μαλακώσουμε τον πόνο και τις δυσκολίες των συμπατριωτών μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές."




ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ.........

A BIG THANK YOU TO OUR FRIENDS FROM THE AREA OF XANTHI FOR THE ENORMOUS ASSISTANCE
AT THIS TIME OF NEED....