PSS

17 Αυγούστου, 2021

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ 2021 == Η αναζωπύρωση πάνω από το χωριό Τρουπι αντιμετωπίστηκε , δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμός γιατί πρόκειται για πολύ δύσβατο σημείο.

 


Ο χρήστης Γιώργος Τσαπουρνιωτης είναι με τους George Kelaiditis και Φάνης Σπανός.


 
Καλησπέρα.
Η αναζωπύρωση πάνω από το χωριό Τρουπι αντιμετωπίστηκε , δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμός γιατί πρόκειται για πολύ δύσβατο σημείο.
Σήμερα το πρωί συναντήθηκα με τον νέο υφυπουργό αρμόδιο για τις φυσικές καταστροφές κ Τριαντοπουλο στο διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα την επόμενη μέρα στο Δήμο μετά την καταστροφική πυρκαγιά, επίσης συνομίλησα με τον υπουργό περιβάλλοντος κ Σκρεκα ζητώντας την γρήγορη εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στους ορεινούς όγκους.
Στην συνέχεια παρέλαβα ένα νέο απορριματοφορο προσφορά στον Δήμο μας από τον Δήμαρχο Περιστερίου κ μέντορα της Αυτοδιοίκησης κ Ανδρέα Παχατουριδη ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξη κ συμπαράσταση στο Δημο μας.
Ευχαριστούμε πολύ τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Σπανό για την παρέμβαση του τόσο στον Δήμο Περιστερίου όσο κ στους Δήμους Αθηναίων κ Πειραιά που επίσης ανταποκρίθηκαν.
Συνεχιζουμε ασταμάτητα να εργαζόμαστε για την ουσιαστική πρόταση προς την κυβέρνηση για μια νέα αναπτυξιακή πορεία της Βόρειας Εύβοιας