PSS

27 Αυγούστου, 2021

ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ == ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ - Σοκ στην ΕΛΑΣ: Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας – Παντρεύτηκε πριν 10 μέρες

 



Σε σοκ βρίσκονται οι αστυνομικοί που γνώριζαν τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το Τμήμα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο αξιωματικό, ο οποίος περιγράφεται από τους συναδέλφους του ως άριστος επαγγελματίας που έκανε πάντα με συνέπεια τη δουλειά του και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. «Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας και ένας από τους νεότερους αξιωματικούς που ξεχώριζαν», σημειώνει προϊστάμενος του 30χρονου που μίλησε στο Newsbomb.gr.

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση για τη μυστηριώδη υπόθεση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο όχημά του σε κοντινή απόσταση από το Τμήμα.

Την ιατροδικαστική εξέταση ανέλαβε η έμπειρη ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία μάλιστα βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος αξιωματικός για να κάνει αυτοψία στο χώρο.