PSS

20 Φεβρουαρίου, 2018

Εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας στον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας.






Εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας στον
Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας.
Εκδήλωση για την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας. 
Ο Πρόεδρος &Διευθύνων Σύμβουλος Ανδρέας Παπανδρέου σε σύντομο χαιρετισμού του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για τους εργαζομένους και επιτυχία στο έργο του Οργανισμού, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της νέας διοίκησης. 
Ανέφερε κάποια οικονομικά στοιχεία και ορισμένες κοινωνικές δράσεις και υποσχέθηκε ο Οργανισμός να συνεχίσει το αναπτυξιακό του χαρακτήρα διατηρώντας την κοινωφελή του διάσταση. 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΟΛΝΕ Πέτρος Πασβαντίδης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γιώργος Πάνος, ενώ τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού κα Λιβανίου, κος Ακριώτης και κος Πρατσόλης, εκπρόσωποι ναυταθλητικών συλλόγων, εκπρόσωποι του Σωματείου Λιμενεργατών και εργαζόμενοι. 
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης και στη συνέχεια επισκέπτες και εργαζόμενοι του Οργανισμού δοκίμασαν και τη γεύση της αλλά και την τύχη τους με τα δυο φλουριά να πέφτουν σε κομμάτια που αντιστοιχούσαν σε δύο εργαζόμενες του Οργανισμού.