PSS

23 Φεβρουαρίου, 2018

Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ερέτριας ; Τσάμπα η βενζίνη που ξοδέψαμε !!!!!


Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ερέτριας ;

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η πλειοψηφία δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε 7-8 συμβούλους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει απαρτία, ώστε να γίνει η συνεδρίαση του ΔΣ. η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.
-----------------------------------------
Τσάμπα η βενζίνη που ξοδέψαμε !!!!!

-----------------------------------------
Ξέρουμε ότι υπάρχει επιδημία ουρολοίμωξης στην περιοχή.
Εάν αυτός είναι ο λόγος μη απαρτίας , τότε περαστικά σε όλους και σύντομα πάλι μαζί.
-----------------------------------------

Τα θέματα της ημέρας ήταν:

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου» 
Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε να προσέλθετε στην 4η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2018, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ερέτριας, την 23η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης : 
1. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «κατασκευή Μόνωσης Δώματος και Ράμπας ΑΜΕΑ κτιρίου Δημαρχείου Δήμου Ερέτριας»
 2. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής τού έργου «Συντήρηση Πέτρινου Δημοτικού Σχολείου Αμάρυνθου» 
3. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Παραλιακού Τμήματος Οδού Αρχαίου Θεάτρου» 
4. Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 075 του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Άξονα Προτεραιότητας 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας», συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ για την πράξη με τίτλο: «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών Δήμου Ερέτριας». 
5. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής τού έργου « Επισκευή- Συντήρηση Σχολικών κτιρίων» 
6. Περί εκδίκασης ένστασης κυρίας Κοντογιάννη Αργυρούλας κατά της προτεινόμενης τροποποίησης σχεδίου πόλεως Γυμνό Ο.Τ. 78 
7. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση- Επισκευή στέγης Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου» 
8. Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 31.290,00€ Α΄Κατανομής έτους 2018 για κάλυψη Λειτουργικών Δαπανών των Σχολείων. 
9. Περί ψήφισης πιστώσεων Προϋπολογισμού για δαπάνες στα πλαίσια της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 
10. Περί διαγραφής παραστατικών οφειλών προς τον ΕΣΔΑΔΚΕ – Παρελθόντων Οικονομικών Ετών 
11. Περί έγκρισης 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού για το έτος 2018 του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» 
12. Περί Έγκρισης Έκθεσης Δ’ Τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» 
13. Περί ορισμού μελών για την συγκρότηση Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων έτους 2017. 
14. Περί ανανέωσης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΕΚΑ