PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

18 Φεβρουαρίου, 2018

Φακελάκιας Γιατρός σούμπιτο στην στενή......


Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 66χρονος γιατρός για δωροληψία

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη προχθές, 15 Φεβρουαρίου 2018, 66χρονος γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.
Η υπόθεση διερευνήθηκε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από 41χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για χειρουργική επέμβαση στην οποία θα προέβαινε.
Στο πλαίσιο αυτό προχθές, αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν σε συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.
Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.