PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

04 Ιανουαρίου, 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού επισκέφτηκε χθες 03/01/2018 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του νέου έτους, αλλά και για μια ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν.
Στην ΔΟΥ Χαλκίδας, τη ΔΕΗ, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Επιμελητήριο, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και τον Ο.Λ.Ν.Ε. είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους, αλλά και με πολίτες που βρισκόντουσαν εκεί.
Οι επικεφαλής των Υπηρεσιών και των Οργανισμών, του έθεσαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο κύριος Πρατσόλης, δήλωσε για άλλη μια φορά την δέσμευσή του να υποστηρίξει θεσμικές παρεμβάσεις προκειμένου να επιτευχθεί βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η ευελιξία στην εφαρμογή πολιτικών όπου είναι αναγκαίο. Τόνισε βέβαια ότι μπορούν να υλοποιηθούν σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία μόνο όσα είναι δυνατό εντός του στενού δημοσιονομικού πλαισίου που ισχύει ακόμα.
Ειδικότερα στο Επιμελητήριο, συνεχάρη τη νέα Διοίκηση και την Πρόεδρό του, ευχόμενος καλή θητεία και καλή δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επισήμανε ότι ο ρόλος του Επιμελητηρίου είναι από τους πλέον νευραλγικούς και καθοριστικούς για τη μείωση της ανεργίας στο νομό και την έξοδο από την πολύχρονη κρίση.