PSS

08 Ιανουαρίου, 2018

Το 2018 έτος εξόδου από την κρίση

Στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και την παραλία του Καράβου, παραβρέθηκε η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για τον εορτασμό των Φώτων.
Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Αλιβερίου, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα για όλους τους Έλληνες και όλη την Εύβοια. Υποστήριξε ότι το 2018 είναι η χρονιά εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και την αυστηρή επιτροπεία. Οι δυσκολίες συνεχίζονται αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των συνθηκών για όλους, τα αποτελέσματα είναι ορατά πλέον και οι στόχοι που τίθενται για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων και την αντιμετώπιση των αδικιών μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.
Σε ερώτηση αναφορικά με το τι περιμένει να φέρει η νέα χρονιά στην Εύβοια, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι είναι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει την Εύβοια ισότιμα με τους άλλους νομούς της χώρας και είναι η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που το νησί της Εύβοιας θεωρείται περιοχή ιδιαίτερα ευνοϊκή για την προσέλκυση επενδύσεων. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει κινητικότητα στο νησί και κυρίως είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν σήμερα οι προϋποθέσεις δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας ικανές να δώσουν νέα πνοή στην οικονομική ζωή του τόπου.