PSS

23 Ιανουαρίου, 2018

Αρκετά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν με βιτρίνα το Νοσοκομείο Χαλκίδος εν αγνοία των υπευθύνων ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 14 & 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 14 & 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το Τμήμα της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ως γνωστόν θεωρείται από τα πιο παραγωγικά Επαρχιακά και δικαίως , αφού με το αεικίνητο προσωπικό που διαθέτει πραγματοποιεί έξι (6) έως επτά (7) μηνιαίες προγραμματισμένες εξορμήσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε όλες τις περιοχές της Εύβοιας αλλά και σε όμορες περιοχές εκτός Νομού.
Έχουμε δημιουργήσει ενενήντα τρείς (93) συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών σε Εύβοια, Σκύρο & Βοιωτία.
Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειές μας ώστε να έχουμε επάρκεια αίματος, καλύπτοντας τις ανάγκες των ανθρώπων που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν αιμοδότη-ες για τον ασθενή τους.
Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τις διοργανώσεις αιμοδοσιών, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση της αιμοδοσίας του Πανελλήνιου Συλλόγου SOS Kids ΛΑΜΨΗ, με έδρα τη Λαμία , για τις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2018, στο Νοσοκομείο μας.
Όπως είναι αυτονόητο, πριν την πραγματοποίηση της Αιμοδοσίας προηγείται μια συνάντησή μας με τον εκπρόσωπο του κάθε Συλλόγου για να κανονιστούν όλα τα διαδικαστικά θέματα της αιμοδοσίας.
Πράγματι στις 02/01/2018 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου SOS Kids κ. Χονδρογιάννης.
Μας ομολόγησε ότι ήδη είχε προβεί ερήμην μας πριν δέκα (10) ημέρες σε διάφορες ενέργειες (αφίσες , διανυκτερεύσεις , χορηγίες, ραδιοφωνικό σποτ) , ενώ μας ζήτησε να καλύψουμε το κόστος 1.200 ΕΥΡΩ, ζητώντας να του βρούμε χορηγούς για να εκδοθούν διαφημιστικά φυλλάδια τα οποία θα τυπώνονταν από γνωστό του τυπογραφείο.
Του αναφέραμε ότι μπορούμε να αποφύγουμε το εν λόγω έξοδο, φροντίζοντας εμείς οι ίδιοι να κάνουμε γνωστό στην τοπική κοινωνία με τα δικά μας μέσα επικοινωνίας που διαθέτουμε σε κάθε αντίστοιχη αιμοδοσία μας.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Ήταν απόλυτος στο να εκδοθούν αυτά τα φυλλάδια .
Την επόμενη ημέρα 03-01-2018 πληροφορηθήκαμε από δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας ότι αποφασίστηκε η ακύρωση της Αιμοδοσίας για τις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2018 στο Νοσοκομείο μας.
Αντιπαρερχόμαστε τα όσα σημειώνονται από τον κ. Χονδρογιάννη στο δημοσίευμα και δηλώνουμε ότι το Νοσοκομείο μας παραμένει ανοικτό σε Εθελοντικές Αιμοδοσίες με
Συλλόγους , όπως βεβαίως & σε μελλοντική συνεργασία με τον Σύλλογο SOS Kids ΛΑΜΨΗ, αρκεί να εδράζονται σε κοινές αποφάσεις οι οποίες να λαμβάνονται όχι ερήμην μας & να είναι σύμφωνες με τις μέχρι σήμερα αρχές του Εθελοντή Αιμοδότη που τηρεί το Νοσοκομείο - Τμήμα Αιμοδοσίας μας και σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) .-


Με εκτίμηση
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ- Γ.Ν.- Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ ΤΖΑΦΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

-----------------------------------------
Αρκετά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν με βιτρίνα το Νοσοκομείο Χαλκίδος εν αγνοία των υπευθύνων ;;; 
Από τα λίγα που γνωρίζουμε,
επιτέλους βρέθηκε κάποιος και με αυτό το συμβάν να γίνει η αρχή του τέλους αυτών των πανούργων δραστηριοτήτων .